Vela | Calp acull l’homenatje als millors regatistes de la Comunitat Valenciana

La gala dels premis ‘Un Mar de Campeones’ que es celebrarà a Calp rendirà homenatge als millors regatistes del 2017, tant a nivell autonòmic com nacional o internacional. Foto: FVCV.

Durant la gala, que tindrà lloc aquest mateix divendres 2 de març a les 19:30 en l’auditori Municipal de Calp i l’entrada serà gratuïta. Durant la mateixa, qualsevol dels campions de les competicions autonòmiques serà premiat pels èxits esportius, així com els millors tant a nivell estatal com en competicions europees o de caràcter mundial.

Dels premis més destacats de la gala serà els que s’otorgaran als esportistes que van aconseguir pujar al pòdium en els campionats d’Europa i del Món.

A banda la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, encapçalada pel seu president José Martínez David, que junt al Director General de l’Esport Josep Miquel Moyà estarà present, rendiran un homenatge als patrocinadors de la Federació “per la col·laboració tant material com econòmicament”. A banda de tots els homenatges, es sortejarà entre els assistents una gran quantitat de regals.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]