VELA | Calp revalida el titol a la lliga match race de la Comunitat Valenciana

El Real Club Nàutic de Calp ha aconseguit revalidar el titol de campió de lliga de match race de la Comunitat Valenciana, que enguany ha complit la seua vint-i-dosena edició.

Sempre son apasionants els duels d’un contra un. Els nàutics de Calp i Torrevieja sigueren els primers en possar-se en marxa en un enfrontament molt disputat, amb victòria per al saliners capitanejats per Héctor Domínguez. A este mateix flight 2 es van vore les cares els dos debutants, els nàutics de Cullera i La Vila, amb triomf per als alacantins.

Amb l’equilibri com a tónica, al fligth 4 es veïen les cares Calp 1 i València, amb tanta tensió que, fins i tot, aplegaren a tocar-se amb una penalització per als dos barcos. Este incident el va pagar molt car València que va quedar-se amb -0.5 punts pels 0.5 de Calp. En este punt, a la fi del Round Robin, deixava als capitalins sense opció de lliutar pel tercer lloc, mentre que Calp 2 i Altea serien els protagonistes d’esta regata en lluita pel bronze. Els alteans sigueren tercers a la fi de la competició.

L’or s’el jugarien Calp 1 i Torrevieja. Oferiren un gran espectacle amb regates molt tàctiques. Torrevieja, al primer match race, va aconseguir a barlovento una penalització per a Calp i quan tot apuntava a la victòria clara salinera, l’estratègia del barco de Calp encapçalat per Riky Stadel va aconsguir mantindre a ratlla a Torrevieja i anotarse el primer triomf. A la segona i definitiva mànega, una errada de maniobra dels de Torrevieja a la seua arribada a barlovento els anava a constar la regata i el titol que va quedar-se un any més a Calp, amb Stadel, Jesús del Toro, Joaquín Solivelles, José Ramón Días i Rostislav Belokurov com a tripulació.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]