Inicio / Vela // + Noticies / VELA | Comença la Comunitat Valenciana Olympic Week

VELA | Comença la Comunitat Valenciana Olympic Week

El proper cap de setmana, els nàutics de València, Alacant i Torrevieja acolliran la Olympic Week on participaran les classes olimpiques i preolimpiques i que forma part del circuit olimpic espanyol de vela, valedor per a la Copa d’Espanya Laser Radial, raceborard, formula W i formula kiteboarding.

És la gran festa de la vela olimpica, inclosa també al programa de la Copa autonòmica de la Federació de vela de la Comunitat Valenciana a les classes Laser 4.7, Europe i 420.

El ritme d’inscripcions ha sigut alt la quel cosa fa preveure una participació molt important a les 19 classes que van a disputar-se a esta quarta edició de la regata de classes olimpiques a la Comunitat Valenciana on s’estrenara al Real Club de Regatas d’Alacant la classe kiteboarding afegides a les dobles 420 i 470, RSX, Bic Techno 293, raceboard i formula windsurfing.

El Nàutic de València, per la seua banda, torna al programa Olympic Week amb les flotes de Finns, comptant amb la presència dels millors regatistes de l’especialitat encapçalats per José Luis Doreste a la classe Grand Master i Joan Cardona en sub23. També estara a la capital la frlota classe A amb gran representació autonòmica.

Pel que fa al Nàtic de Torrevieja, els aficionats podran gaudir de les classes 49er, 49er FX, 29er, standard, laser radial, laser 4.7 i Europe, on te prevista la presència de la potent flota catalana. A la classe laser radial es superan ja els 100 inscrits amb representació d’Andalusia, Pais Basc, Catalunya, Múrcia, Balears, Gran Canària i Comunitat Valenciana.

Demà es presentarà esta Olympic Week Comunitat Valenciana a la seu de la Fundació Trinidad Alfonso.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

PILOTA | La Selección Valenciana debuta en el Europeo con dos medallas de plata en Juego Internacional

Este jueves 2 de agosto ha arrancado el X Campeonato de Europa Absoluto de Pelota …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *