VELA | Els campions del món visiten el Guillermo Olagüe

El partit del grup tercer de Regional Preferent que va enfrontar el passat cap de setmana a l’estadi Guillermo Olagüe a la UE Gandia i a la UD Benigànim tingué convidats d’excepció.

Els jovens Pablo i Enrique Luján, regatistes del Club Nàtic de Xàbia, naixcuts a Gandia, que la setmana pasada van proclamar-se campions del món de la classe 420 a la localitat australiana de Fremantle, van ser els encarregats de fer la treta d’honor a l’encontre. Van estar acompanyats per tota la junta directiva del conjunt de La Safor, que els va convidar, junt al director general de l’esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya.

Els germans Luján ja van ser anomenats millors esportistes de Gandia 2017 i han culminat un gran any aconseguint este titol mundial a una classe on el també valencià Carlos Balaguer va obtindre la medalla de bronze.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]