VELA | Els velers de Cullera coparen els podis de la Ruta de la Sal

Marcada per un fort temporal, els velers de Cullera tingueren una molt bona actuació a la clàssica ruta de la sal disputada el passat cap de setmana. Molts barcos es retiraren per les roines condicions meteorològiques.

Els veleres del Club Nàutic de Cullera van obtindre bons resultats en esta mitica prova que es disputa entre Dénia i Eivissa on participaren més de 60 embarcacions. El Slainte, dels germans Marcos i Alejandro Grau, va concloure cinqué a la general i tercer a la classe alfa 3, categoria que agrupava a embarcacions de molt alt nivell.

Per la seua banda el Saladar, capitanejat per Alejandro Ramos i integrat per membres de l’escola nàutica Cabo Mayor de Santander va conclure al lloc tretzé de la classificació general, primer de la classe training de barcos d’escola i quart a la classe alfa 2;  mentre que el Llevant Blau Regata, amb Pepe Vives al capdavant, va finalitzar al lloc 19 de la general, quart a la classe bravo i tercer a la classe training de barcos escola.

Enguany la ruta de la sal ha sigut especialment complicada. Un avis de temporal de forza set al nord d’Eivissa va retirar una gran part de la flota i a altres les va deixar pert del velamen de barco trencat. Les fortes ratxes de vent i la mala mar van ser les protagonistes la qual cosa va fer que un gran nombre d’embarcacions decidiren retirar-se.

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]