VELA | Homenatge del Club Nàutic Xàbia als campions del món

Vora cent persones oferiren un mereixcut homenatge als germans Enrique i Pablo Luján, membres del Club Nàutic de Xàbia, campions del mon de vela de classe 420.

Al club l’esperaven la junta directiva, regatistes de la secció de vela deportiva, l’alcalde de Xàbia, José Chulvi i el director general de l’esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya. Pablo i Enrique signaren el llibre d’honor del club amb el següen missatge: Un agradecimiento a la gente que ha participado en este proyecto, en especial al Club Náutico de Jávea, ayuntamientos, compañeros de equipo, todos los entrenadores que hemos tenido durante todo este proyecto, directivos y patrocinadores, sobre todo a Fermax. Sin la ayuda de todos ellos, y con conjunto de lo que han hecho cada uno, ha sido posible este éxito, que no es solo nuestro, sino de todos en conjunto”.

Els dos regatistes han entregat una fotograria de la prova disputa a Austràlia on es proclamaren campions mundials, dedicada. Posteriorment, el president del Club Nàutic de Xàbia, Arturo Miquel, ha destacat el paper dels pares dels campions “perque sense els esforços de molts anys no hi hauriem arribat fins el dia de hui”. I també ha assenyalat que fa uns anys, els germans Luján quedaren quarts al mundial i que no es desanimaren, continuaren lluitant per a aconseguir enguany el primer lloc.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]