VELA | Ja tenim guanyadors de la Ruta de la Sal

Ahir es va disputar la XXXI edició de la Ruta de la Sal, una edició aquesta que va estar marcada pels forts vents i les condicions climatolòques adverses que van posar emoció extra a una cita ja de per si interessant i en la que el nivell va ser dels més alts dels darrers anys. Foto: Sant Antoni de Portamany.

El ‘Marjuin’ de Pere Roquet va ser el vencedor de la ruta desde Barcelona, mentre que l’alacantí Carlos Fernández Martos amb el seu ‘Cóndor de Jávea’ ho va aconseguir en la ruta de Dénia. El darrer vencedor, en la ruta desde Mallorca va ser  Kai-Uwe Holweg amb el seu ‘Yolo’.

A l’arribada a Sant Antoni de Portamany els vencedors van poder respirar tranquils després d’imposar-se en una de les edicions més complicades, i els propis participants ho van comentar al finalitzar. La ruta de la Sal s’ha convertit en els darrers anys en una de les cites nàutiques més importants d’Europa, en quant a navegació d’altura es referix.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]