VELA | Javier Climent, nou secretari territorial de la classe optimist

Al marc del trofeu autonòmic de vela infantil celebrat al Real Club Nàutic de Cap este cap de setmana, s’han celebrat les eleccions al nou secretari territorial d’optimist.

Es van presentar dos candidatures per a pendre el relleu de Carlos Torrado, que l’ha dirigit als ultims huit anys. Dos iniciatives, dos idees presentades pel valencià Kiko Espí i per Javier Clement, de Santa Pola, qui, per 84 vots a 43, va guanyar la votació felicitant tant al seu predecesor com al seu rival electoral i destacant que “tenim que seguir millorant l’excel·lent treball que s’ha fet a la Comunitat Valenciana estos ultimos anys. Anem a treballar amb els entrenadors, directors esportius i clubs per a que l’optimist del nostre territori continue siguent un referent nacional i internacional a traves dels nostres esportistes i les competicions que organitzen els nostres clubs”.

Javier Clement, advocat de profesió, és actual vocal de vela lleugera al Club Nàutic de Santa Pola. Com a regatista va destacar al funboard, windsurf, als 90.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]