VELA | Julia Miñana i Silvia Sebastià, campiones d’Espanya de 420 sub17

Les jovens Julia Miñana, de Xàbia, i Silvia Sebastià, de València, ha guanyat la Copa d’Espanya 420 sub17 i han sigut novenes a la classificació absoluta. Han representat al Club nàutic de Xàbia.

Del mateix club son els germans Kike i Pablo Luján, que ha sigut segons a la categoria sub19, en una classificación on Carlos Balaguer, del Nàutic de València, junt al balear Massanet, ha sigut seté.

De la resta de valencians, Nicolás Caballer i Enric Monroy, del nàutic de Castelló, han finalitzat a la posició 24 del grup plata; Lucía Cabaler i Martina Monroy, també del nàutic castellonenc, ha conclòs al lloc 39; Berta Campos i Cristina de Béjar, del Real Club de Regates d’Alacant, a la plaça 41 i dos més darrere, representant al nàutic d’Altea, Marina Ronda i Rosana Martínez.

En resum, un bon cap de setmana per a la vela lleugera valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]