VELA | La Comunitat Valenciana arrasa al Campionat d’Espanya Laser 4.7

El Club Nàutic de Cambrils, a Tarragona, va coronar a Guillermo López, del Real Club nàutic de Torrevieja i a Carlos Sánchez, del Real Club nàutic de València com a campions d’Espanya sub18 i sub16 respectivament.

També cal destacar a Isidro Codoñer, també del nàutic de València, qui va concloure tercer a la general absoluta i a Carla Ruíz, del nàutic de Calp, qui finalitzà tercera sub18.

Fins a 187 regatistes d’onze comunitats autònomes acudiren a Cambrils per a participar al Campionat d’Espanya Laser 4.7, regata open i per tant, amb presència de regatistes de Suïssa, França, Itàlia i Tailàndia. I la Comunitat Valenciana ha tingut un paper molt destacat a esta cita copant el podi absolut amb Guillermo López com a primer classificat i campió d’Espanya sub18 i Carlos Sánchez com a segon i campió d’Espanya sub16 mentre que el seu company de club Isidro Codoñer va concloure tercer. Una actuació espectacular per a la vela valenciana.

Pel que fa a la categoria femenina, les jovens Lara Sabine i Saphia Joy Hodeib, del RCN Calp, van concloure sisena i setena entre les sub16. Carla Ruíz, també del Calp, va ser tercera i María Lledó, d’El Campello, va finalitzar a la plaça 13. També cal destacar a Enrique Moreno, d’El Campello, qui va concloure entre els 10 millors sub16 i a José María Wandosell del Torrevieja, 21 a la general.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]