Inicio / Vela // + Noticies / VELA | La platja d’Oliva acull aquest cap de setmana la Spain Kiteborading League

VELA | La platja d’Oliva acull aquest cap de setmana la Spain Kiteborading League

La II Edició de la Spain Kiteboarding League ja és una realitat, i aquest mateix cap de setmana tindrà lloc en les platges de la localitat valenciana d’Oliva, la segona jornada del torneig en la qual els millors competidors de la modalitat es donaran cita. Foto: FVCV.

La prova, que compta amb el suport de la Global Kitesports Association, la Real Federació Espanyola de Vela i la World Kiteboarding League, va ser presentada la passada setmana i se celebrarà en la platja d’Aigua Blanca, i la regidora de Turisme de la localitat va indicar que: “Oliva és un paradís per a la pràctica del kitesurf. És per aquesta raó que apostem fort en la seua promoció, donant-ho a conèixer dins del sector del turisme esportiu, posicionant-ho en el lloc que es mereix i oferint tot el nostre suport a aquest tipus d’esdeveniments i activitats”.

Es tracta de la segona jornada d’una competició que ja va iniciar en Isla Canela, en la província de Huelva i que finalitzarà en Tarifa, província de Cadis, per la qual cosa és l’oportunitat perfecta perquè els amants d’aquesta modalitat a la Comunitat Valenciana vegen als millors a nivell nacional practicant-ho.

A més, dos de les grans promeses de la Comunitat Valenciana de Kiteboard van llançar un missatge perquè el públic s’acoste a veure en primera persona i que coneguen i “s’enamoren” d’aquest esport, que compta amb un gran suport per part de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

VELA | El Maverta de Pedro Gil, vencedor absolut del Trofeu SM La Reina celebrat a València

La XX edició de SM La Regna – Regata Homenatge a l’Armada – XXXI Copa …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *