VELA | La platja d’Oliva acull aquest cap de setmana la Spain Kiteborading League

La II Edició de la Spain Kiteboarding League ja és una realitat, i aquest mateix cap de setmana tindrà lloc en les platges de la localitat valenciana d’Oliva, la segona jornada del torneig en la qual els millors competidors de la modalitat es donaran cita. Foto: FVCV.

La prova, que compta amb el suport de la Global Kitesports Association, la Real Federació Espanyola de Vela i la World Kiteboarding League, va ser presentada la passada setmana i se celebrarà en la platja d’Aigua Blanca, i la regidora de Turisme de la localitat va indicar que: “Oliva és un paradís per a la pràctica del kitesurf. És per aquesta raó que apostem fort en la seua promoció, donant-ho a conèixer dins del sector del turisme esportiu, posicionant-ho en el lloc que es mereix i oferint tot el nostre suport a aquest tipus d’esdeveniments i activitats”.

Es tracta de la segona jornada d’una competició que ja va iniciar en Isla Canela, en la província de Huelva i que finalitzarà en Tarifa, província de Cadis, per la qual cosa és l’oportunitat perfecta perquè els amants d’aquesta modalitat a la Comunitat Valenciana vegen als millors a nivell nacional practicant-ho.

A més, dos de les grans promeses de la Comunitat Valenciana de Kiteboard van llançar un missatge perquè el públic s’acoste a veure en primera persona i que coneguen i “s’enamoren” d’aquest esport, que compta amb un gran suport per part de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]