VELA | La vela valenciana ja mira cap als jocs de Tòkio 2018 i Paris 2024

Es diuen Enrique Luján i Antonio Torrado i formen part del programa del centre de tecnificació de vela 2017/18 de la federació de vela de la Comunitat Valenciana.

Luján va nàixer a Gandia i Torrado a Torrevieja. Tots dos tenen 18 anys i treballen a diari a la Marina de València amb l’horitzó possat als jocs olimpics de Tòkio 2018 i Paris 2024. Enrique pertany al Club Nàutic de Xàbia i Antonio al de Torrevieja i tots dos preparen la classe 49er.

El seu palmarès ja és envejable. Enrique Luján va ser campió del mon de la classe 420, amb el seu germà Pablo, fa uns messos; bronze al campionat del mon sub-17 al 2016 i també medalla de bronze al mundial per equips a la classe optimist en 2014. Per la seua banda, Antonio Torrado, va ser campió de la Copa d’Espanya juvenil a la classe Europa al 2014, any al que també va proclamar-se campió autonòmic a la 49er.

La seua presència a este programa “és una gran ajuda perquè ens permet navegar tots els dies compatibilitzant-lo amb els estudis. A curt termini ens entrenem per a aconseguir una bona plaça al mundial i també a l’europeu juvenil. A llarg termini, el nostre objectiu és arribar als jocs olimpics de Paris 2024”.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]