VELA | El Llevant Blau Regata vencedor a les aigües de Cullera

El Llevant Blau Regata, del Club Nàutic de Cullera, capitanejat per Pepe Vives es va proclamar vencedor del Trofeu Hotel Asset de Torrejón – Aurora de Cullera el cap de setmana passat en la XVI Edició que es va celebrar en les aigües de la ciutat de la Ribera Baixa. Foto: Llevant Blau Regata

Al migdia va iniciar la prova en el camp de regates situat enfront de la badia de Cullera. La nota característica de la regata va ser el bon temps, ja que les anteriors van estar marcades per unes condicions meteorològiques adverses amb forts vents.

“Va ser un dia amb un vent estable d’entre 10 i 12 nusos màxim, és a dir, una regata molt tranquil·la, amb vent constant i sense sobresalts”, van ser les declaracions del patró del Llevant Blau Regata, Pepe Vives, al gabinet de premsa del club, que informa a més que “es va mostrar molt satisfet amb la victòria”.

Ja des de l’inici de la prova el Llevant Blau Regata va aconseguir desmarcar-se de la resta de la flota i, en tot moment, va ocupar la primera posició. Per darrere, va anar el Barbablu, però el veler de Carlos Pavía no va aconseguir traure-li suficient temps en el de diferència al Slainte que, després de l’aplicació del rating, en la classificació final, va ser segon.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]