VELA | Nova singladura per a la Comunitat Valenciana Olympic Week

La quarta edició es posa en marxa amb l’inici del termini oficial d’inscripcions per a la regata de classes olimpiques, que passa a cel·lebrar-se del 8 a l’11 de febrer amb la novetat de l’incorporació de la seu del Real Club Nàutic de València, que s’afegeix al Real Club de Regatas d’Alacant i el Real Club Nàutic de Torrevieja.

Un any més, esta regata de classes olimpiques torna a presentar-se amb molts al·licients en formar part del circuit olimpic espanyol de vela i que, per tant, serà valedora per a la Copa d’Espanya a les categories Laser radial (masculi, femeni, absolut i sub21), Raceboard, Fòrmula windsurf i Kiteboarding. Per la seua banda, tindràn en joc la Copa autonòmica les classes Laser 4.7, Europe, Bic techno 293, RS:X i Raceboard.

Pel que fa a les seus, el Real Club Nàutic de València torna a formar part de la família de classes olimpiques, com ja ho va fer al 2015. Acollirà les classes Finn i Classe A. Pel que fa a la seu d’Alacant, tornarà a comptar amb les classes dobles de 470 i 420 a més de la flota RSX, Bic techno 293, Raceboard i Fòrmula windsurfing junt a la debutant Kiteboarding. A Torrevieja hi serà presents els barcos dobles 49er, 49erFX i 29er completant-se el programa amb els Laser standard, Laser radial, Laser 4.7 i Europe.

Esta Comunitat Valenciana Olympic Week es trova dins del projecte de recolzament a les competicions esportives a nivell autonòmic i està impulsada per la Fundación Trinidad Alfonso i el Comité Olimpic espanyol.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]