ATLETISMO: Campeonato del Mundo en Pista Cubierta / IAAF Word Indoor Championships (Birmingham-GBR) 01 al /to 04-03-2018. Concha MONTANER, saltadora de longitud, recibe la medalla de bronde del Campeonato del Mundo al Aire Libre en Moscu 2006, por dopaje de la atleta rusa Tatyana Kotova. FOTO/PHOTO: J. A. MIGUELEZ.

VIDEO ATLETISME | Concha Montaner rep a Birmingham la medalla mundialista de Moscú 2006

Concha Montaner ja te la seua medalla de bronze. Tot i rebre-la al mundial de Birmingham, l’atleta de L’Eliana va rebre just premi al seu treball en 2006 a Moscú. Foto: RFEA Atletismo. Miguelez Team.

Dotze anys han tingut que pasar des d’aquell bot a Rússia fins ahir a Anglaterra. La Federació internacional d’atletisme va desqualificar per dopatge la rusa Tatyana Kotova, campiona al seu dia, la qual cosa va fer que Montaner, quarta en un principi, aconseguira esta medalla de bronze.

Este diumenge, la valenciana va vore com aquell registre de 6.76, ha tingut el premi de pujar al podi d’un mundial d’atletisme. Així, ahir, al costat de Concha, l’americana Tianna Bartoletta i la portuguesa Naide Gomes, també reberen les medalles d’or i plata, respectivament. Montaner va declarar per als mitjans oficials de la Real Federació espanyola d’atletisme i per a la Federació d’atletisme de la Comunitat Valenciana, que “no sabia com anava a ser l’escenari, encara que em digueren que anava a pujar al podi. Evidentment, no és el mateix però tinc que dir que ha sigut més emocionant del que pensava”.

Podem vore la declaració sancera de Concha Montaner en el video que acompanya esta informació.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]