La Maratón Valencia celebrará en los próximos meses su 40º edición que comenzó a disputarse en 1981.

VÍDEO ATLETISME | El marató de València torna a ser el més ràpid d’Espanya// Fotos

Fa unes setmanes va ser la mitja marató de València la que va aconseguir el primer rècord del mon atlétic de la ciutat de València. Ara és la marató la que ha pulveritzat el propi rècord. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Ho ha fet Sammy Kitwara amb un temps de 2:05:15. L’atleta de Kenya ha rebaixat en quasi un minut la plusmarca anterior fent valdre la seua condició de favorit. A només tres quilòmetres de la linia d’arribada ha fet el canvi de ritme definitiu per a arribar en solitari per davant del també keniata Evans Chebet (2:05:29) i l’etíop Deribe Robi Melka  (2:06:37).

D’esta forma s’ha complit el principal objectiu de l’organització, batre el rècord de la marató del cap i casal.

En categoria femenina, Aberu Zennebe ha sigut la més ràpida en creuar la linia d’arribada en 2:26:17, això si, lluny  del millor registre abastat en maratons anteriors. Segona ha sigut la bielorusa Volha Mazourionak.

En paral·lel s’ha disputat la 10K on l’atleta del marroc Jaouad Chemlal ha guanyat en homens amb un temps de 28:43 mentre que Sonja Roma ho ha fet en categoria femenina amb 33:46 de registre.

Rècord a la marató masculina i de participació en una edició 2017 de la marató de Valencia inoblidable.

Maratón Valencia (Paula Marí)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]