VÍDEO ATLETISME | El trail Montes de Navalón és la cita atlètica del cap de setmana

Esta cap de setmana es disputara el trail Montes de Navalón on s’espera la presència de una bona quantitat d’atletes preparats per a diferents reptes.

Hi ha fins a quatre modalitats diferents a esta competició. El trail, de 30 quilòmetres de recorregut per als més preparats, la carrera ràpida amb quinze quilòmetres i mig de recorregut, la marxa senderista i el canicross, totes dues amb 10 quilòmetres per a recòrrer.

La zona per a aparcar els cotxes, els vestidors i la zona per a duches està instal·lada al camping “Los Carasoles” i la recollida de dorsal es pot fer a la tenda Decathlon de Xàtiva a partit del dissabte o en l’eixida de la carrera el mateix diumenge a partir de les 8 del matí.

Les eixides es faran de forma esglaonada, des de les 9 fins a les 9 i vint del matí. Mentre arriba la prova poden gaudir d’estes imatges de la Canal de Navarrés per on transcorrera esta prova atlètica.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]