VIDEO BÀDMINTON | Gran participació a l’autonòmic senior i sub19 al pavelló de la Fuensanta

El Club de bàdminton San Fernando ha celebrat el seu ascens a divisió d’honor organitzant el campionat de la Comunitat Valenciana senior i sub19.

Amb set pistes on s’ha disputat de forma continua este torneig al llarg de vora 10 hores, s’han proclamat guanyadors del torneig autonòmic, en categoria femenina, les germanes Elena i Júlia Oncina en superar a la final a Ana Oncina i Llucía Vázquez. La tercera posició ha sigut per a Sara Clar i Nayara Gozálbes.

En xics, victòria per a Fran Olivares i Carlos Sánchez-Alarcos sobre Lorenzo Adell i Diego Moreno mentre que en semifinals han caigut, i per tant, compateixen la medalla de bronze, Alejandro Caballero i Miguel Esteve; Carles Flor i Adrián Oncina.

En categoria mixta, triomf per a Albert Perals i Ana Ramirez que han guanyat a la final a Carles Flor i Nayara Gozalbes.

Finalment, a les categories individuals, Elena Oncina és campiona autonòmica sub19 en superar a la final a Júlia Oncina. El tercer lloc ha sigut per a Ana Ramírez i Ana Oncina. Per la seua banda, Fran Olivares és el gran guanyador de la categoria masculina per davant d’Albert Perals mentre que la tercera plaça l’han compartit Lorenzo Adell i Diego Moreno.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]