Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Raqueta // + Noticies / Bàdminton // + Noticies / VIDEO BÀDMINTON | Gran participació a l’autonòmic senior i sub19 al pavelló de la Fuensanta

VIDEO BÀDMINTON | Gran participació a l’autonòmic senior i sub19 al pavelló de la Fuensanta

El Club de bàdminton San Fernando ha celebrat el seu ascens a divisió d’honor organitzant el campionat de la Comunitat Valenciana senior i sub19.

Amb set pistes on s’ha disputat de forma continua este torneig al llarg de vora 10 hores, s’han proclamat guanyadors del torneig autonòmic, en categoria femenina, les germanes Elena i Júlia Oncina en superar a la final a Ana Oncina i Llucía Vázquez. La tercera posició ha sigut per a Sara Clar i Nayara Gozálbes.

En xics, victòria per a Fran Olivares i Carlos Sánchez-Alarcos sobre Lorenzo Adell i Diego Moreno mentre que en semifinals han caigut, i per tant, compateixen la medalla de bronze, Alejandro Caballero i Miguel Esteve; Carles Flor i Adrián Oncina.

En categoria mixta, triomf per a Albert Perals i Ana Ramirez que han guanyat a la final a Carles Flor i Nayara Gozalbes.

Finalment, a les categories individuals, Elena Oncina és campiona autonòmica sub19 en superar a la final a Júlia Oncina. El tercer lloc ha sigut per a Ana Ramírez i Ana Oncina. Per la seua banda, Fran Olivares és el gran guanyador de la categoria masculina per davant d’Albert Perals mentre que la tercera plaça l’han compartit Lorenzo Adell i Diego Moreno.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *