Inicio / Basquet // + Noticies / VÍDEO BÀSQUET | Tavernes de La Valldigna va acollir unes sensacionals jornades de bàsquet femení

VÍDEO BÀSQUET | Tavernes de La Valldigna va acollir unes sensacionals jornades de bàsquet femení

La localitat de La Valldigna va ser la seu de la fase final de les categories Sènior a nivell Preferent i Autonòmic, i Júnior a nivell Primera Zonal i Preferent. Foto: Dénia Bàsquet.

El Pavelló Municipal de Tavernes de La Valldigna va ser l’escenari principal per a la disputa de les finals Senior i Júnior del bàsquet femení. Remarcar que en la categoria Sènior van ser a nivell Preferent i Autonòmic; mentre que en la categoria Júnior van ser a nivell Primera Zonal i Preferent.

DaniaJunior

Vuit participants

D’aquesta manera, informar que van participar un total de huit equips, sent estos el Club Bàsquet Marcelina Roquette Benifaió; el Club Bàsquet Escolàpies; el Calvestra València Basket; el Nou Bàsquet Alboraya; el Club Esportiu Onil; el Fundació Lucentum Cabo Mar; l’Adesavi i el Dénia Bàsquet.

Centrant-nos en la primera jornada, el primer dolc ho van protagonitzar el Roquette Benifaió i el Club Bàsquet Escolàpies. Així, doncs, les de la Ribera, després d’un gran inici, van prendre un avantatge que, a pesar de l’intent de reacció del CB Escolàpies, els va valdre per a guanyar i proclamar-se campiones de la categoria Senior Preferent. Remarcar que María Giner va ser la jugadora més valuosa.

Roquette Benifaió i Calvestra València campions Sènior

D’altra banda, respecte a la final de la categoria Senior Autonòmic, es van veure les cares el Calvestra València Basket i el Nou Bàsquet Alboraya en un dolc que va estar marcat per la igualtat. Com a conseqüència d’això, el marcador no es va decantar pel costat del Calvestra València Basket fins als minuts finals, que van ser finalment les que es van proclamar campiones d’esta categoria. Remarcar que Eva Borja, jugadora del Nou Bàsquet Alboraya, va estar present en l’alçament del títol com a jugadora més destacada.

I ja en la categoria Júnior, primerament a nivell Primera Zonal, Club Esportiu Onil i Cabo Mar és van enfrontar en una final en què els de Cabo Mar van ser superiors i van aconseguir alçar-se amb el títol. Destacar que la seua jugadora Inés Hernández va ser premiada com la jugadora mes valuosa d’aquesta final.

En Júnior van vèncer el Cabo Mar i Dénia Bàsquet

Finalment, quant a la categoria Júnior a nivell Preferent, la final va ser disputada pel Dénia Bàsquet i l’Adesavi, que van protagonitzar un partit espectacular, amb avantatges per a ambdós equips i que finalment van véncer les de Dénia. No obstant això, el premi a la millor jugadora de la final va ser per a Irene Segarra, de l’Adesavi.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

VÍDEO 1ª FEM. | Real Sociedad – Levante UD

Jornada 6.- Real Sociedad, 1; Levante UD, 2. Resumen con las mejores jugadas y los …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *