VIDEO CICLISME | La marxa Ciutat de València es converteix en un nou rècord de participació

2.500 cicloturistes han prés l’eixida este matí de l’edició dotze de la marxa ciclista Ciutat de València que han realitzat el recorregut d’anada i tornada des de València fins Cullera.

La Marina Real ha sigut l’escenari del comiat profesional d’Haimar Zubeldia, unic corredor espanyol que ha participat a 18 edicions del Tour de França. El basc, al costat del president del CD Podium, Javier Castellar, organitzador de la prova, presentaren la vesprada de divendres la carrera que ha eixit de bon matí de hui.

Amb vessant esportiva i ludica i també reivindicativa perquè des del pilot s’ha demanat respecte al colectiu ciclista front els nombrosos accidents produïts als utlims sesos. Amb una marxa infantil i també temps de solidaritat per als discapacitats que practiquen el ciclisme, pel port de València han passat més de 10.000 persones en estos dos dies de gran ciclisme que s’han vixcut a la ciutat de València.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]