VÍDEO DUATLÓ | Pablo Bernard i Eva Sánchez guanyen en el circuit Ricardo Tormo

S’ha disputat el Duatló Circuit Cheste, prova que transcorreix pel mateix traçat que el Gran Premi de motociclisme de la Comunitat Valenciana.

S’ha disputat en la modalitat d’sprint i ha combinat proves pedestres i en bicicleta. Així, la competició s’ha obert amb cinc quilòmetres i mig de carrera a peu, es a dir, dos voltes completes al circuit. Han tingut que pasar per la zona de transició per a començar el recorregut en bicicleta, cinco voltes més al circuit permanent de Cheste i per a concloure una volta més, esta volta, de nou, a peu, per a posar el punt final a la carrera.

Pablo Bernardo López, del conjunt castellonenc del DC Sport Club de Nules, ha aconseguit la victòria amb un temps de 1:01:51. Per darrere ha arribat, a sis segons, Miguel Llorente del CEA Bétera mentre que David Aguilera, del Trincanet de Berenguer ha sigut tercer, a 10 segons del guanyador.

En categoria femenina ha aconseguit vèncer Eva Sánchez del Club Triatlón Petrer, amb un temps de 1:09:52. La seua companya d’equpo Leyre Gallardo ha sigut segona a vora cinc minuts de la brillant guanyadora mentre que Lorena Jiménez, del Tragaleguas.org ha conclòs en tercer lloc.

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]