Inicio / Natació // + Noticies / VÍDEO NATACIÓ | Gran campionat absolut de la Comunitat Valenciana disputat a Castelló

VÍDEO NATACIÓ | Gran campionat absolut de la Comunitat Valenciana disputat a Castelló

La piscina La Salera de Castelló ha acollit el Campionat absolut de la Comunitat Valenciana de natació.

S’han proclamat campions Lucía Isabel Sánchez, del Ferca San José de València, a la prova de 50 papallona amb un crono de 29:29 i Saúl Antón, del Club Natación Elche amb 25:12; als 200 metres lliures, Alba Herrero, del Club Natación Tenis de Elche amb 2:07:14 i Carlos Ródenas, del Azahar de Castelló amb 1:54:05.

Els 100 braça han sigut per a Carla Vidal, del Delfín de València amb un crono de 1:14:35 i per a Josep Castelló del Ferca amb 1:07:19; els 100 esquena femenins sel’s han anotat Esther Muñoz el Ferca amb 1:06:33 i Héctor Fontabella, del Delfín, amb 57:86. Els campions de la Comunitat Valenciana de 400 metres estils son Teresa Albiol, de l’Ontinyent amb un registre de 4:57:75 i Rodrigo Solís, del Club Natación Tenis d’Elx amb 4:41:41.

El relleu 4×100 lliure ha sigut per a Club Natació Tenis d’Elx compossat per Marina Lázaro, Paula Ruíz, Miriam Parreño i Rocío González Espresatti amb un crono de 4:00:93 i per al Ferca San José amb Iván Amillo, Tono Plá, Raúl Muñoz i Arnau García amb 3:33:86. Els 4×50 l’han guanyat el Ferca San José amb Ester Muñoz, Sara Vázquez, Isabel Sánchez i Carmen Torres amb un temps de 2:20:35 i el Delfín amb Héctor Fontabella, Pablo Fernández, Jorge Hernández i Sergi Llorca amb 1:47:57.

natacion 2

Tornem  a la vessant individual per a continuar amb els nous campions de la Comunitat Valenciana. Als 800 metres lliures s’ha proclamat a Eva Vilar, del Azahar i Carlos Rivera del San Vicente del Raspeig; als 200 esquena a Julia Barrachina del Benicarló i David León del Vinaròs; als 200 braça Kristina Emilova, del Ferca i Josep Castelló del Ferca San José; als  lliures a Eva Kovalenko de l’Alfa de Torrevieja i Francisco Días del Natación Tenis d’Elx.

El relleu 4×200 masculí l’han guanyat per al Azahar Sergi Sos, Fernando Ferrer, José Luis Carrión i Carlos Ródenas aturant el crono en 7:54:00; el 4×50 lliure ha sigut per al Natació Tenis d’Elx femení i el Ferca San José masculí; els 400 lliures, Teresa Albiol, de l’Ontinyent i Carlos Ródenas de l’Azahar; els 100 papallona, Lucía Isabel Sánchez del Ferca San José i Jorge Martínez del Club Natación Elche.

natacion

Els campions autonòmics dels 200 estils son Teresa Albiol, de l’Ontinyent i Carlos Rivera, del San Vicente; dels 50 esquena, Susana Tachón i Héctor Fontabella, tots dos del Delfín; el relleu 4×200 lliure femení ha sigut per al Natación Tenis d’Elx amb Miriam Parreño, Rocío González-Espresatti, Paula Ruíz i Marina Lázaro.

Finalment, als 50 braça s’han coronat campions de la Comunitat Valenciana David Carpio, de l’Eldense i Sara Vázquez, del Ferca San José; als 200 papallona David León, del Vinaròs i Susana Tachón del Delfín; finalment, als 100 metres lliures masculins els nous campions autonòmics son Carlos Ródenas, de l’Azahar de Castelló i Eva Kovalenko de l’Alfa de Torrevieja.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

VÍDEO 2ªB GºIII | UE Olot – Valencia CF Mestalla

Jornada 5.- UE Olot, 0; Valencia CF Mestalla, 3. Resumen con las mejores jugadas y …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *