Inicio / Diputaciones / El vídeo “València, la vida espera”, premi internacional “Health and Wellness Tourism” en el Festival Terres 2018

El vídeo “València, la vida espera”, premi internacional “Health and Wellness Tourism” en el Festival Terres 2018

El vídeo promocional “València: la vida espera” amb el qual el Patronat de Turisme va acudir a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2017 ha sigut premiat en la segona edició del Festival Internacional Terres 2018 en la modalitat “Health and Wellness Tourism”.

Els directors de l’audiovisual turístic, Carles Chiner i Tubal Perales, han acudit al Patronat de Turisme per a lliurar el guardó a la diputada Pilar Moncho, qui els ha felicitat “per un treball molt ben fet, cent per cent valencià, que llança un missatge directe: volem que la gent vinga, ens conega i siga feliç en el nostre territori, a través d’experiències turístiques genuïnes, autòctones, que com el guardó obtingut, són garantia d’un turisme saludable i sostenible”.

Carles Chiner, codirector i autor del guió i de la banda sonora, ha comentat l’avantatge “que reconeguen un treball valencià fora de casa, en un festival amb molt nivell, que va comptar amb un 61% de produccions estrangeres i un jurat internacional que, amb la seua distinció a la Vida Espera, ha reforçat el missatge del vídeo, açò és, que no fa falta ser valencià per a gaudir d’aquesta terra, que no parlem de turisme, sinó de vida”.

Per la seua banda, Tubal Perales, codirector i encarregat de la imatge, coincideix amb Chiner en la satisfacció que proporciona un premi obtingut en un festival del prestigi com el Terres, “en el qual van participar produccions amb pressupostos molt majors al nostre i amb més mitjans”.

Localitzacions autòctones

El vídeo promocional de València Turisme, produït per Tenda de Campanya, va ser rodat íntegrament en localitzacions valencianes d’horta, mar, interior i en L’Albufera, a més de fer per primera vegada una mirada directa a l’esport autòcton: la pilota.

La cinta explica la història d’un turista anglés, interpretat per Simon John Campbell, que arriba a València gràcies a un viatge sorpresa que li ha regalat la seua filla amb la intenció d’allunyar-li de l’estrès laboral. A poc a poc, s’endinsa en la vida de València i en els seus costums, recorre diferents paratges de les comarques valencianes i estreny llaços amb la seua gent.

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

VÍDEO | Borja hacía soñar al Acero, pero su gol no fue suficiente para remontar

El Acero salió mejor y Borja marcó un golazo de volea desde la frontal, pero …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *