VIDEO VELA | El X-Tutatis guanya el XII Trofeu Casa Salvador-Riu Xúquer a Cullera

Amb l’organització del Club Nàutic de Cullera va disputar-se la dotzena edició del Trofeu Casa Salvador-Riu Xúquer on el vent, de fins a 30 nucs, va ser el gran protagonista.

La victòria final va ser per al X-Tutatis de Luis Esperanza, per davant del Slainte dels germans Grau i el Barbablu de Carlos Pavía.

Diu el refany espanyol que cap mar en calma va fer expert a un bon mariner. I es va demostrar a esta competició disputada en aigües de Cullera en una regata dominada per les fortes ratxes de vent. La seua intensitat va marcar la jornada la qual cosa va provocar que només el X-Tutatis i La Salada, de Jordi Peris, completaren la prova. La resta d’embarcacions nomes realitzaren la primera volta, la qual servia per a determinar la classificació general.

El camp de regates estava situat front a la badia de Cullera i la primera volta era un pal de 2 milles entre la desembocadura del riu Xúquer i el far. Les tripulacions també adaptaren el velamen al fort vent perquè cap d’ells va atrevir-se a traure l’spinnaker.

En temps reial, el Barbablu va dominar en tot moment la primera volta, seguit per l’Slainte i, per darrere, el X-Tutatis, encara que una volta aplicat el rating, sistema de temps compensats que busca igualar les condicions de les embarcacions, la victòria final va ser per al barco de Luis Esperanza.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]