Inicio / Voleibol // + Noticies / VOLEIBOL | Cara i creu per als valencians de màxim nivell que oferiren grans encontres

VOLEIBOL | Cara i creu per als valencians de màxim nivell que oferiren grans encontres

Ha finalitzat una setmana més la participació dels equips de la Comunitat Valenciana en la Superliga, tant masculina com a femenina de voleibol, i a pesar que en tots dos casos van puntuar, ja que tots dos es van decidir en el cinquè set, L’Illa Grau va aconseguir la victòria mentre que el Magranes d’Elx va sucumbir. Foto: CV L’Illa Grau.

L’Illa Grau 3-0 Vecindario ACE Gran Canària

En la superliga masculina, el conjunt castellonenc de L’Illa Grau va aconseguir una agònica victòria en un dels grans encontres del cap de setmana, que es va allargar fins al cinquè set, mostrant així la igualtat existent entre tots dos equips i que es va veure en tot moment sobre el parquet.

Van començar millor els illencs, que es van trobar amb un Illa Grau dormit i que, malgrat mostrar el seu potencial, errors impropis de l’equip va posar en clar avantatge als seus rivals. Durant la primera màniga els castellonencs van ser a remolc sempre, i no van aconseguir quallar unes bones rotacions per a canviar la dinàmica que els va portar a perdre per 20-25. En el segon seria encara pitjor, i el nerviosisme es va començar a apoderar dels locals quan van caure de nou, aquesta vegada per 16-25.

A partir d’ací va canviar la trobada per complet, l’Illa Grau va tornar al partit i amb un bon inici va aconseguir una renda que aguantaria durant tot el set per a retallar distàncies amb el 25-21. El moment de maig nerviosisme es va viure en el quart set, en el qual la igualtat va ser total, fins i tot es va arribar al 24-24 després de tenir una pilota de partit el Gran Canària, però ací va aparèixer la contundència de la línia d’atac castellonenca per a salvar el set. En el cinquè, i amb la tranquil·litat que almenys 1 punts estava salvat, tots dos conjunts van oferir el seu millor joc per a acabar caent la moneda de part castellonenca amb el 16-14.

Barça CBV 3-2 Granadas de Elche

El que se suposava que anava a ser un dels partits més desigualats de la jornada, entre un Barça que cerca barallar la lliga i un Elx intentant la salvació, va acabar amb un punt per a les il·licitanes després de remuntar el nefast set inicial.

El partit va començar molt mal per a les alacantines, que van veure com les catalanes eren un autèntic vendaval que va agranar de la pista a les de la Comunitat Valenciana en el primer set, en el qual amb prou faenes van inquietar a les locals i que van acabar portant-se per 25-12 amb un contundent atac.

Fins a ací tot transcorria com els cànons marcaven, però les il·licitanes van sorprendre a tots quan van aconseguir donar-li la volta al partit, barallant de tu a tu enfront d’un Barça que va caure en la relaxació i que els va costar car, doncs la tardana reacció en el segon les va portar a perdre per 23-25. Amb la mateixa tònica, i amb el millor joc de la temporada per a l’Elx, van continuar donant la sorpresa en imposar-se de nou per 23-25 i assegurar-se almenys 1 punt.

La remuntada il·licitana no va asseure gens bé a les catalanes que van tornar al nivell mostrat en la primera màniga i van atropellar a l’Elx aconseguint tancar amb un contundent 25-16 el quart set, i per un senzill 15-9 el cinquè, aplacant la revolució, però deixant-se un punt d’or que van arreplegar les de la Comunitat Valenciana.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *