Inicio / Voleibol // + Noticies / VOLEIBOL | Els valencians manen en la Superliga 2 tant masculina com a femenina

VOLEIBOL | Els valencians manen en la Superliga 2 tant masculina com a femenina

Després de dues jornades disputades ja són pocs els equips de la Superliga 2 que han sumat els 6 punts possibles i cal remarcar que tant en la modalitat masculina com en la femenina hi ha un representant valencià entre els líders. Foto: UBE L’Illa Grau.

I és que en les xiques l’UBE L’Illa Grau Castelló està en el més alt de la taula després d’haver guanyat 6 sets i perdut només 1, sumant de 3 en cadascun dels seus dos partits, tal com ha fet el CV Esplugues, just el pròxim rival de les castellonenques, però l’UBE L’Illa Grau s’ha mostrat molt més solvent que el seu rival a l’hora de cedir punts, ja que registren 169 a favor i 135 en contra pels 170-143 de les catalanes.

Aquest diumenge s’enfronten els dos colíders

Com hem remarcat, aquesta igualtat va a trencar-se segur aquest cap de setmana tenint en compte que els dos combinats s’enfronten el diumenge a les 12:00 hores en el CEM Les Moreres Groc d’Esplugues -exercint com a visitants per segona vegada seguida– en una cita més que cridanera que afronten amb la moral pels núvols i després que Lauren Washburn haja entrat en el set ideal de la segona jornada per a la Real Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB), destacant la central nord-americana del UBE L’Illa Grau pels 6 bloquejos que va realitzar davant del AVG 2008.

Pel que fa a la Superliga 2 masculina, el Voleibol Almoradí es troba entre els tres colíderes després d’haver guanyat 6 sets i cedit en només 1, igual que ha fet el Tarragona SPSP, encara que els catalans tenen millor diferencia de punts després de guanyar 174 i perdre 145, pels 183-158 dels alacantins. Pel que fa a l’altre colíder, és el Michelin Mintonette Almeria amb 6 sets a favor i 2 en contra. Tots ells compten amb 6 punts i cap d’ells s’enfronta aquest cap de setmana entre si, per la qual cosa cercaran un nou +3 per a seguir a dalt.

Lauren Washburn en femení i Ángel Ruiz junt a Juan Serna en masculí, en el set de la setmana

Destacar que el Voleibol Almoradí juga com a local contra l’Arona Paradise Park en el Pavelló Mayte Andreu el dissabte a les 17:00 hores, mentre que un altre dels colíderes s’enfrontarà a un altre valencià, ja que el Tarragona SPSP rep la visita del Xàtiva Voleibol el dissabte a les 20:00 hores, enfrontant-se a un equip que ve de sumar les seues 2 primeres unitats. Pel que fa al Michelin Mintonette Almeria, rep el dissabte a les 20:00 hores a un VP Madrid que encara no ha estrenat el seu caseller de punts.

Per últim, esmentar que el Voleibol Almoradí també ha tingut protagonisme en el set de la jornada de la RFEVB, ja que tant el colocador Ángel Ruiz com el central Juan Serna figuren en ell després del gran partit disputat en el feu del Voleibol Pinto.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

L'Illa Grau de Castelló marzo 2019

VOLEIBOL | Victoria de L’llla Grau Castellón y derrota del Granadas de Elche

Una de cal y otra de arena en Superliga Masculina y Femenina de voleibol. El …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *