VOLEIBOL | L’ambiciós repte del CV Elx ESD per a la seua primera temporada en l’elit

A la fi del mes d’abril l’antic CV Elx va consumar l’anhelat ascens a la Superliga 1, l’elit del voleibol femení del nostre país. L’eufòria, com no pot ser d’una altra manera, va ser increïble al ser el 50 aniversari del club.

El primer ascens a l’elit de la seua història es va consumar matemàticament en vèncer al Emevéde Lugo per 0-3 a domicili en la penúltima jornada del play off d’ascens.

Un èxit forjat a foc lent i en el qual la cantera va erigir fonamental. I és que el gran gruix de la plantilla la temporada passada, i així continuarà sent-ho la 18/19 encara que amb reforços importants, va ser una cantera que en nombroses ocasions ha estat triada millor d’Espanya.

El CV Elx ESD, com es diran a partir d’ara després de l’entrada del nou patrocinador European SportDreamers, ja té la maquinària llesta per donar la benvinguda a una campanya il·lusionant.

El club il·licità s’ha proposat per al primer partit de Lliga, que se celebrarà el proper 20 d’octubre i en el qual rebran al Sant Cugat, omplir fins a la bandera el pavelló del Toscar.

“Una meta difícil però no impossible” segons David Agulló, president del CV Elx ESD. Per aconseguir-ho, Agulló ens avança que “realitzarem sorteigs, proves de voleibol per aconseguir regals i un berenar per als aficionats”.

Un pavelló del Toscar que volen engalanar per anar a poc a poc acomiadant-se d’ell. L’1 de gener de 2019 es traslladaran al pavelló Esperanza Lag, que serà a partir de llavors la seua nova casa.

“Van a posar un sòl nou en l’Esperanza Lag i a més el Toscar se’ns queda ja petit per l’afluència de públic. Aquests mesos posaran graderies supletòries en el Toscar, unes 500 aproximadament”, sentència Agulló.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]