»
»
»
»
VOLEIBOL | Nova derrota per a un ESD Granadas de Elche que delimita la permanència

El combinat recentment ascendit a la màxima categoria del voleibol femení ha encadenat la seua quarta derrota consecutiva i perd una posició, per la qual cosa passa a ser l’equip que marca la salvació. Foto: RFEVB.

No van aconseguir aprofitar el factor camp per a retrobar-se amb el triomf en aquest compromís corresponent a la Jornada 8 de la Lliga Iberdrola en el qual rebien a un IBSA CV CCO 7 Palmas que es troba en la zona mitjana tractant de classificar-se per a el ‘play-off’ pel títol.

Molta igualtat en els primers sets

La igualtat va ser la tònica dominant durant pràcticament tot el partit, aconseguint les grancanarias emportar-se el primer set amb un ajustat 22-25, al que van respondre les il·licitanes amb idèntic marcador (25-22), arribant a un tercer set en el qual van tornar a imposar-se les visitants de forma molt ajustada (23-25).

No obstant açò, ja en el quart set no van poder contrarestar el bon fer de les grancanarias i van acabar sucumbint 15-25 i, per tant, sense poder rascar cap punt, la qual cosa els manté en la part baixa de la taula amb els mateixos punts que un Cajasol Juvasa Voley que és qui marca el descens, encara que també amb les mateixes unitats que el vuitè.

Tornaran a jugar com a locals

La setmana vinent tindran una altra complicada cita ja que el dissabte 8 de desembre rebran a partir de les 19:30 hores a un Avarca de Menorca que és quart i tractarà de defensar amb ungles i dents la seua plaça de privilegi, encara que les il·licitanes han d’aprofitar el jugar en la seua pista per a evitar que puguen caure en llocs de descens.