Inicio / Voleibol // + Noticies / VOLEY PLATJA | Els valencians Pablo Pérez i Roberto Sanfélix es proclamen subcampions d’Espanya Sub-21

VOLEY PLATJA | Els valencians Pablo Pérez i Roberto Sanfélix es proclamen subcampions d’Espanya Sub-21

El cap de setmana passat la platja d’As Pontes (la Corunya) ha acollit el Campionat d’Espanya de Voley Platja Sub-21. En ell, es van donar cita 18 parelles en categoria femenina i altres 19 en a categoria masculina.

Els valencians Pablo Pérez i Roberto Sanfélix es van alçar subcampions en sucumbir en la gran final 2-0 (21-18; 21-17) davant els canaris Alejandro Horta i Óscar Jiménez.

Els nostres xics no van poder fer gens davant la dupla insular, els qui en la present edició han conquistat la triple corona. No hi ha qui els tose des de fa tres anys. An així, grandíssima competició dels valencians.

Els pupils de José A. Pérez Turpin continuen consagrant-se demostrant que són també el present i el futur del voley platja espanyol. I és que Pérez i Sanfélix porten tres anys pujant-se al podium de la categoria regna de les competicions de menors.

Per la seua banda, les valencianes Belén de la Font i Eymi Plaza no van tenir tanta sort com els seus homòlegs. Així i tot sumen una gran experiència.

Fotografies: Federació Voleibol Comunitat Valenciana

Sobre Alba Molina

Alba Molina

Mira también....

Equipo femenino I.E.S. Nº1 de Cheste bronce Mundial Escolar Sub-15

VOLEIBOL | Las chicas del I.E.S. Nº1 de Cheste, bronce en el Mundial Escolar Sub-15

Grandísimas noticias las que nos llegan desde la ciudad croata de Porëc, donde está llegando …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *