VÓLEY PLATJA | L’alacantina Liliana Fernández, a vuitens del World Tour de La Haia

En el dia d’ahir va donar començament World Tour de Vóley Platja de 2019, competició la primera prova de la qual s’està disputant a la ciutat holandesa de La Haia i en el qual la representant de la Comunitat Valenciana ha debutat amb magnificència.

L’alacantina Liliana Fernández ha aconseguit al costat de la seva companya i amiga Elsa Baquerizo classificar-se per als vuitens de final de la cita, una eliminatòria en la qual estaran després de guanyar dos partits i conquistar la primera posició del seu grup.

Liliana i Elsa van emprendre el torneig imposant-se a Rússia per un ajustat 2-1 (21-6/16-21/15-12). Mentre que la dupla espanyola va ser clarament superior en el primer set, la parella russa de Bocharova i Voronina van forçar un desempat en el qual les nostres van tirar d’experiència.

Tot seguit esperava Suïssa, selecció davant la qual es jugaven el lideratge del grup i la passada directa a la segona ronda eliminatòria. Lili i Elsa no van tenir pietat davant Betschart – Hüberli i es van portar el partit 0-2 (20-22/19-21) accedint així als vuitens de final.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]