Volkswagen i Microsoft s’uneixen per connectar milions de vehicles

Dos grans s’uneixen, i és el cas de Volkswagen i Microsoft que fa amb prou feines uns dies que van anunciar la seva unió estrategica per connectar a milers de vehicles.

Els seus objectius són aconseguir un canvi digital: “Volkswagen Automotive Cloud”, es tracta d’un núvol que s’encarregarà de connectar turismes de la marca Volkswagen. La companyia alemanya en 2020 sumarà un total de 5 milions de vehicles nous que estaran connectats, d’aquesta manera s’optimitzarà la connectivitat i s’aportarà un gran avanç a el ecosistema digital “Volkswagen We”.

Aquesta nova connectivitat podria aportar un bon nombre de solucions pràctiques als usuaris. Entre aquestes solucions parlem d’actualitzacions en temps real, nou assistent personal i serveis de manteniment predictiu.

També es desenvoluparà un núvol per al Grup Volkswagen, que serà coneguda com OneDigital Platform (ODP).

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]