Inicio / Natació // + Noticies / WATERPOLO | Es reprèn la competició amb dos valencians manant

WATERPOLO | Es reprèn la competició amb dos valencians manant

Després de no disputar-se jornada en el cap de setmana passat, la màxima categoria en la qual competeixen equips valencians, la Segona Divisió -tercera a nivell nacional- torna a la càrrega per a afrontar la tercera jornada i ho fa amb quatre colíderes sent dos d’ells valencians.

Després d’una primera aturada després de disputar-se les dues primeres jornades, la Segona Divisió Masculina reprèn el seu curs sense duels entre valencians i amb dos dels representants manant en la classificació en haver guanyat els dos compromisos disputats fins avui, sent el C. Waterpolo Castelló el que figura en el més alt de la taula gràcies a ser l’equip amb millor coeficient anotador.

Dos jugadors del C. Waterpolo Castelló són els màxims golejadors

Els castellonencs van començar amb un solvent 11-4 enfront del CN La Latina-Iara B, mentre que en la segona jornada van signar un golejat i ajustat 10-12 en la seua visita al CD Waterpolo Navarresa B, sent junt al Dep. Náut. De Portugalete l’equip amb més gols a favor (23) i tenint com a principals referències ofensives a Pepe Bausá (7) i Enrique Bausá (6) -just els màxims golejadors de la categoria-, a més de que són el segon equip que menys gols ha encaixat (14).

Curiosament, l’equip amb menys gols en contra és valencià però no és cap dels líders, ja que es tracta del CD Waterpolo Túria, els qui han marcat i encaixat 12 tants després de perdre 6-7 contra el CN La Caballa i vèncer 5-6 al CN La Latina-Iara B, trobant-se en la zona mitjana amb 3 punts.

El Waterpolo Elx és l’altre equip que solament sap que guanyar

En canvi, l’altre representant de la Comunitat que compta els seus partits per triomfs és el Waterpolo Elx, derrotant al CN Tres Cantos (10-9) i al CN Godella (5-6) amb ajustades victòries que els permeten estar entre els colíders, encara que són el que pitjor coeficient té i és per aquest motiu que estan quarts per darrere dels castellonencs, el CN Helios i el CN Metropole.

Ara es reprèn la competició i caldrà veure si es manté aqueix bon fer dels dos conjunts valencians, a més de veure com evolucionen els altres representants, remarcant que el quart equip de la Comunitat que integra aquesta categoria tan valenciana, el CN Godella, és vuitè amb un punt, ja que a més de l’esmentada derrota contra el Waterpolo Elx (5-6), van començar amb un 13-13 en la seua visita al Dep. Náut. De Portugalete.

Tres duels contra combinats que encara no s’han estrenat

En la pròxima jornada el Waterpolo Elx rebrà el diumenge a les 12:00 hores a un CN La Caballa que té 3 punts i ho farà amb la intenció de seguir sumant de tres. Per la seua banda, el C. Waterpolo Castelló cercarà aprofitar el factor camp per a mantenir-se en el més alt, rebent el mateix dia a les 12:15 hores a un CN L’Hospitalet que compta amb 0 punts. Tampoc han sumat encara els altres rivals dels valencians, ja que el CD Waterpolo Túria rep al CD Waterpolo Navarra B el dissabte a les 17:00 hores i el CN Godella visita al CN Tres Cantos el dissabte a les 18:00 hores.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

Ángela Martínez Mediterranean Cup Swimming Competitión 2018

NATACIÓN | Ángela Martínez, campeona de España infantil y récord en los 1.500 metros

Las instalaciones del CN Santa Olaya de Gijón están albergando desde ayer jueves 14 de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *