Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Natació // + Noticies / WATERPOLO | Una de calç i altra de arena en l’estrena de lliga// Fotos

WATERPOLO | Una de calç i altra de arena en l’estrena de lliga// Fotos

Sort dispar en l’inici de campionat de la Segona Divisió masculina de waterpolo on CW Castelló si que va poder aconseguir la victòria però no el Waterpolo TúriaReportaje fotográfico: Paula Marí.

CW Castelló 11-4 CN La Latina B

Inici indiscutible de l’entitat castellonenca en la categoria. Conscients de la importància que suposa puntuar en la primera jornada de lliga, el Club Waterpolo Castelló va eixir amb tot per a superar al filial de La Llatina. En l’aigua, els de la Plana Alta van ser superiors durant gran part de la trobada als seus rivals. Tan sols els visitants es van poder sobreposar al Castelló en la tercera part, on La Llatina B va superar per 2-3 als locals, encara així, poc va poder fer.

Gran actuació de Pepe Peresa i Gimeno Peresa on entre els dos, van encarrilar la primera victòria dels seus amb 8 tants entre els dos. Després Albert Gomez i Luis Peresa van donar el colp de gràcia al partit per a tancar el marcador amb 11-4.

Waterpolo Turia 6-7 CN Caballa

En l’altra cara de la moneda, el Waterpolo Túria no va poder iniciar l’any guanyant el seu respectiva trobada. Una primera part que quasi va decidir el resultat final on els valencians arribaven al segon temps dos gols davall en el marcador (2-4) . En les següents parts, el Waterpolo Túria va intentar rearmar-se i remuntar el resultat i en el tercer temps amb una molt bona defensa, va aconseguir retallar distàncies a la finalització del mateix (1-0) . Però els dos últims temps van estar molt renyits i a pesar de l’esforç del Túria a empatar la trobada, es van quedar en la vora.

Waterpolo Turia - CB Caballa (Paula Marí)

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *