WhatsApp deixarà de funcionar en aquests mòbils 

La popular aplicació de missatgeria instantània s’ha convertit en un referent, amb prop de 1.500 milions d’usuaris a tot el món. Alguns d’aquests usuaris, es portaran una sorpresa dilluns que ve 1 de juliol, ja que deixaran de poder utilitzar WhatsApp.

Les actualitzacions de la companyia farà que l’app deixe de ser compatible amb alguns terminals

Els telèfons intel·ligents als quals WhatsApp deixarà de donar servei aquest dilluns, són els que utilitzen un sistema operatiu Android amb versió 2.3.7 o anterior i els iPhone amb un sistema iOS7 o anterior.

A més, els propietaris d’algun Nokia S40, Windows Phone amb un sistema operatiu 8.0 i de BlackBerry 10 tampoc podran continuar enviant missatges en WhatsApp.

Aquí no acaben les males notícies, ja que a partir del 31 de desembre ja no serà possible usar la popular aplicació de missatgeria en els terminals Windows Phone. Si encara no saps que versió té el teu mòbil, t’expliquem com descobrir-lo, has d’anar a ‘Ajustos’ i punxar sobre ‘Sobre el telèfon’.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]