WhatsApp facilita als seus usuaris la funció d’afegir contactes 

L’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp és imprescindibles en el nostre mòbil, per això cada actualització és constantment objecte de comentaris i de debat. Des de fa uns dies l’aplicació permet introduir els contactes directament en el teu telèfon mòbil des de WhatsApp.

La nova actualització ofereix funcions bàsiques per a un ús més fàcil

Ja s’ha acabat l’haver de marcar el número en el teu telèfon i després guardar-lo en l’agenda, per a agregar-lo a WhatsApp, ara és molt més senzill ficar contactes en el teu telèfon: ho pots fer des de la mateixa aplicació.

Amb la nova actualització n’hi ha prou que et manin el número i l’agreguis. De fet no fa falta ni que donis permís a WhatsApp per a accedir als teus contactes. Aquesta app és tan summament utilitzada fa que molts pensin també en millores relacionades amb la privacitat.

És important que tinguem protegida la nostra seguretat i que es garanteixi que tot el que parlem dins de l’aplicació no ho podrà llegir ningú més que nosaltres, per aquest motiu la privacitat, cobra cada vegada més importància.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]