Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La nit de València es prepara per a la popular 15k

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | La nit de València es prepara per a la popular 15k

Aquest dissabte 2 de juny a les 22:30 hores es durà a terme la popular 15k Nocturna de València Banco Mediolanum. En la seva sisena edició, i amb la mentalitat de ser una carrera diferent, intentaran donar un salt de qualitat definitiu, buscant una etiqueta internacional i ser el 15k més ràpid d’Espanya. Foto: FACV.

L’esdeveniment està organitzat per la Fundació València Club d’Atletisme i s’espera que la ciutat de València torni a bolcar-se i a sortir als carrers per animar als participants, els qui transcorreran per un destacat i atractiu recorregut mitjançant el qual passaran pels monuments més emblemàtics, informant en la roda de premsa celebrada ahir en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal que estan preparant una sortida molt especial.

Destacat i atractiu recorregut pels monuments més emblemàtics de València

En aquest acte de presentació van participar la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, el president del Club d’Atletisme València Esports, Rafa Blanquer, el president de la Fundació València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana -organitzadora de l’esdeveniment-, Rafa Blanquer, i el responsable del Banco Mediolanum a la Comunitat, Joaquín Maldonado, i van fer una crida perquè tota la ciutadania participés en aquesta emblemàtica prova.

Cal remarcar que a nivell esportiu es buscarà trencar els dos rècords de la prova, ja que les millors marques d’aquests 15k els van registrar Ouais Zitane en homes (44:11) i Fatima Ayachi en dones (52:50), sent els principals favorits els keniates Victor Chumo i Menjo Kiprono i l’atleta d’Eritea, Nguse Amlosom, en masculí, i les keniates Susan Jeptoo i Pauline Korikwiang, i l’etíop Muliye Dekebo en femení.

Recorregut homologat que forma part del Calendari Nacional

Amb sortida des de l’Avinguda Enginyer Manuel Soto per primera vegada en les sis edicions, i amb el pas l’Avinguda del Port i finalització en la Marina de València, es realitzarà un recorregut homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEF) i que forma part del seu Calendari Nacional a nivell de competició internacional, comptant amb un desplegament de entre més de 140 policies locals i 80 voluntaris perquè tot es desenvolupi de forma correcta en una nit més que especial i bonica per a la capital del Túria.

Categorías Atletismo
Salir de la versión móvil