Atletismo
»
»
»
»
»
TRIATLÓ | Els valencians Noelia Juan i Roberto Sánchez, rumb a l’Europeu Sub-23

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

TRIATLÓ | Els valencians Noelia Juan i Roberto Sánchez, rumb a l’Europeu Sub-23

La selecció espanyola ha comunicat la llista dels vuit esportistes que ens representaran en el Campionat d’Europa de Triatló Sub-23. Una competició que se celebrarà a la ciutat israeliana de Eilat els propers dies 20 i 21 d’octubre. Fotografia: diariodeltriatlón.es

Entre els triats, sobresurten el nom de dos triatletas de la Comunitat Valenciana: Noelia Juan Pastor (C.T. Bétera) i Roberto Sánchez Mantecón(Universitat d’Alacant).

Noelia és subcampiona d’Europa de Duatlón Sub-23, Roberto doble campió d’Espanya en Triatló i bronze europeu en distància sprint.

Resto expedició espanyola

En la categoria femenina, acompanyaran a Noelia la madrilenya Cecilia Santa María (Cidade de Lugo), la catalana Marta Sánchez (CN VIC-ETB), i la gallega Carmen Gómez (C.T. Ferrol).

Quant a la categoria masculina, Roberto se sentirà recolzat per l’andalús Ignacio González (Arcade-Inforhouse), el gallec Andrés Cendán (Cidade de Lugo), i el manxec Javier Rom (Casman T. Albacete).

Categories i horaris

Els xics emprendran l’Europeu el proper 20 d’octubre a les 08:30 hores. Una vegada finalitzada la competició masculina, serà el torn de les xiques a partir de les 12:30 hores del migdia. El colofó ho posarà el relleu mixt l’endemà, el 21 d’octubre, des de les 10:30 hores.

 

 

Categorías AtletismoTriatlón
Salir de la versión móvil