Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Un triple sobre la botzina de Sam Van Rossom dóna la victòria al València Basket

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | Un triple sobre la botzina de Sam Van Rossom dóna la victòria al València Basket

Al València Basket li està costant arrencar en la Lliga Endesa, on es troba encara lluny de l’equip que vol ser. I mentre Jaume Ponsarnau s’encarrega d’acabar de greixar la màquina perquè funcioni al 100%, hi ha un home que sempre treu a flotació a l’equip.

Will Thomas ho ha tornat a fer. Quan el seu equip més ho necessitava va sortir a escena per donar-li una victòria molt soferta en els compassos finals. El nord-americà, que va tornar a brillar amb 17 punts, va liderar la remuntada taronja amb sis punts seguits.

Quan semblava que la victòria estava feta, Singler va fallar els dos tirs lliures, va agafar el seu propi rebot no errant aquesta vegada. El partit tornava a igualar-se (78-78) mancant 7 segons per a la xiuletada final.

Sam Van Rossom es va unir a l’esperit de Thomas, i va anotar el triple que donaria la victòria als taronja (78-81).

Després de quatre jornades disputades, el València Basket ha certificat en la pista del Monbus Obradoiro la seua segona victòria en la Lliga ACB 2018-2019. Un xoc en terres gallegues on els pupils de Ponsarnau van estar gairebé sempre per darrere en el marcador.

Els gallecs van emprendre la trobada amb força, allunyant-se en el marcador. Però el València Basket va ser gradualment reaccionant fins a donar-li la volta a l’electrònic per finalitzar el primer quart per davant (19-23). La declaració d’intencions era clara: les coses no són com comencen, si no acaben.

El segon i tercer quart l’hi van portar els de Moncho Fernández.

Ens anàvem al descans amb un atapeït 40-37, que els locals van aconseguir acréixer fins a 68-61 al final del tercer període. La diferència era mínima, però el València Basket no aconseguia derrocar-la. En l’assalt final es perpetraria la remuntada gràcies sobretot a Will Thomas.

La gran irrupció de Will Thomas i la mà tocada de gràcia de Sam Van Rossom van protagonitzar que la victòria s’anara a la capital del Turia (78-81). Amb aquesta, ja van dues victòries en la Lliga ACB 2018-2019.

Dimecres que ve 17 d’octubre torna l’Eurocup a la Fonteta. El València Basket rep al Partizan a les 20:45 hores.

Categorías Bàsquet
Salir de la versión móvil