Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Valencia Basket a per la tercera victòria en Eurocup, el femení a per la primera en Lliga

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | El Valencia Basket a per la tercera victòria en Eurocup, el femení a per la primera en Lliga

Al Valencia Basket li ofereix una intensa jornada intersemanal per a aquest dimecres 17 d’octubre. Els aficionats taronja estaran dividits entre el conjunt masculí de l’ACB i el femení que milita en la Lliga Dia. Fotografies: València Basket.

Mentre que els de Jaume Ponsarnau afronten la seua tercera jornada en l’Eurocup, les de Rubén Burgos s’enfronten a la segona jornada de la Lliga Femenina.

Les xiques seran les primeres a jugar, a les 20:00 hores, en el feu del Lointek Guernica Bizkaia.

Lointek Gernika Bizkaia VS Valencia Basket Femenino

Atractiu xoc amb el qual obrirem boca en la vesprada-nit d’aquest dimecres 17 d’octubre. Les taronja intentaran assaltar el camp de Maloste i collir la seua primera victòria en l’elit del bàsquet femení del nostre país.

Malgrat la derrota en el Open Day per 57-69 davant el Perfumeries Avinguda, vigent campió, les de Rubén Burgos confien en el seu talent i en què la primera victòria és qüestió de temps. Més aviat que tard.

Un xoc en el qual es produiran diversos retrobaments. Anna Gómez i María Pina tornen a la qual ha estat la seua casa.

Mentre que Anna va estar una sola temporada, María va defensar la seua elàstica durant dues campanyes. Ambdues coincideixen que serà un xoc molt “especial”, això sí, volen tornar-se a la capital del Turia amb els tres punts.

Valencia Basket VS Partizan NIS Belgrade

A les 20:45 hores, la competició europea torna a una Fonteta que anhela que el seu equip certifique la tercera victòria consecutiva. I és que els de Jaume Ponsarnau han començat com una autèntica bala l’Eurocup 2018-2019.

Serà un partit històric ja que és la primera vegada que tots dos s’enfronten, i el València Basket desitja ‘estrenar-se’ amb una victòria davant un rival de l’entitat del Partizan en el continent europeu.

Una primera vegada en la qual estaran molt presents els 12 jugadors que han defensat els colors de tots dos equips.

Jaume Ponsarnau haurà de bregar les baixes de l’escorta balear Joan Sastre (lumbàlgia aguda), del base francès Antoine Diot (trencament fibrilargrau 1 en els isquios), i la del capità Rafa Martínez. Martínez prossegueix amb la rehabilitació després de ser intervingut en el seu genoll dret.

Qui és dubte és el ràfec càntabre Fernando San Emeterio. ‘El Sant’ va sofrir en l’últim entrenament un cop en el costat dret de la cara que va requerir de punts para suturar la ferida. Depèn de com es trobi explicarà o no amb minuts.

Categorías Bàsquet
Salir de la versión móvil