»
»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto comença la lliga amb derrota al Palau

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto comença la lliga amb derrota al Palau

Diuen que trobar-se als grans equips a l’inici de la competició, a voltes, potser millor que quan estàn més rodats, quan l’engranatge es troba més ajustat. Però no va ser el càs de Fertiberia Puerto Sagunto que va disputar la primera jornada de la Lliga ASOBAL al Palau Blau-grana font el millor conjunto espanyol, el FC Barcelona de Xavi Pascual que va mostrar-se intractable des de la primera jugada (34-18).

La defensa del Barcelona era infalquejable i prova d’allò son els només 6 gols que va fer l’equip saguntí a la primera part (17-6 a la pausa) amb Spiljak agafant el lideratge ofensiu de l’equip valencià però els fitxatxes del Barça semblaven ben acoplats.

Al descans, Nikola Milos va ajustar alguns detalls de cara al segon acte i Fertiberia Puerto Sagunt va alliberar-se en atac encara que els riscos que assumia provocaven un exces de perdues de pilota que el Barcelona aprofitava sense pietat. Valero Ribera era l’estilet ofensiu del grup de Pascual que, finalment, es deixà anar, esperant nous compromisos, tal i com va fer també l’equip del Camp de Morvedre per als que la lliga de debó s’obrirà dissabte vinent a l’Ovni front el Zamora.

Derrota esperada, com la esperen tots els equips de la Lliga ASOBAL, front a un conjunt d’altra galàxia. Spiljak amb 6 gols i Moriñigo amb 3 sigueren el màxims golejadors de Fertiberia Puerto Sagunt del 34-18 final.

Pots  vore les declaracions de Spiljak i Nikola Milos als mitjans del club roig-i-blanc.

Salir de la versión móvil