»
»
»
HANDBOL | L’Elx Mustang torna a sometre al Canyamelar València

Ja va ocòrrer fa quinze dies a Sagunt amb motiu de la final de la Copa Comunitat Valenciana, on el conjunt alacantí va ser molt superior. Ara, ho ha fet a València, al pavelló del Cabanyal en la segona jornada de lliga per 24 a 30. L’Elx Mustang es consolida així, com el conjunt més en forma de l’handbol femení valencià.

Després d’uns primers minuts d’equilibri, la bona defensa il·licitana, va començar a marcar diferències. D’esta manera, als 20 minuts d’encontre la distància a l’electrònic era ja considerable (6-13). Al tram final del primer acte va millorar el conjunt del cap i casal i va ser capaç de, al menys, mantindre el desavantage i que no es fera més gran, arribant-se al descans amb set gols de distància al marcador (12-19).

L’inici de la segona meitat tornà a ser blanc-i-verda, aplegant a tindre 9 gols d’avantatge (18-27), que deixaven el partit sentenciat perquè al tram final, el Canyamelar pugúe maquillar el marcador davant un Elx Mustang que ja va deixar-se anar conscient de que la primera victòria en la lliga ja estava a la butxaca.

Dos derrotes en dos partits per al Canyamelar, que tingué en Dunay amb 4 gols a la seua màxima golejadora, mentre que l’Elx Mustang suma els dos primers punts del curs, una volta més, amb Ivet Musons, anotant en dobles figures, en esta ocasió, 11 gols per a l’estrel·la il·licitana.