»
»
»
HANDBOL | El contraatac del FC Barcelona, imparable per a l’Handbol Benidorm

Cinquena jornada de la Lliga ASOBAL, i tercera derrota consecutiva per a l’Handbol Benidorm.

El Palau Blaugrana és una canxa inabastable per a la totalitat d’equips de la lliga espanyola. Tots son conscients, però tots hi acudeixen a la cita obligatòria amb el dessitg de no eixir massa malparats. Ahir, el grup de Zupo Equisoaín ho va intentar. Per moments, va competir. Però el que hi ha davant és un dels millors equips del mon. De fet, als 20 minuts de partit, el Barça només guanyava per un gol (8-7) i el conjunt benidormer destil·lava bones sensacions però l’equip català és capaç d’aconseguir un increible parcial de 10 a 1 en 10 minuts i arribar al descans amb un aclaridor 18-8. El partit estava decidit.

I és que cada pèrdua de baló blanc-i-blava era castigada sense pietat. Víctor Tomás, Valero Rivera i Jure Dolenec hi eren els executors dels contraatacs locals que eren una constant. Grau va aconseguir un gran gol per a que pujara a l’electrònic el 23-12, però l’encontre el menejava pels mateixos paràmetres. No mes calia alçar el cap i mirar cap al front amb orgull. El 34-19 final dictava sentència.

Per a que avaluen el potencial d’este FC Barcelona. La d’ahir davant el Benidorm és el triomf 126 consecutiu al Blaugrana. Per als benidormers, la sisena jornada, en 10 dies, els portara fins Zamora on esperem puga trencar esta roïna ratxa que travessa.