»
»
»
»
HANDBOL | Benidorm aconsegueix una victòria de prestigi a la canxa d’Ademar Lleó

L’handbol Benidorm va sumar la quarta victòria de la temporada al Palau d’esports de Lleó per 28 gols a 29.

Protagonitzant una espectacular remuntada, el conjunt de Zupo Equisoain va asaltar una de les pistes més complicades d’esta Lliga ASOBAL. I és que, des del inici, l’equip benidormer va anar per davant al marcador. Avantages minimes, això si però l’Ademar no va aconseguir possar-se per davant a l’electrònic fins el minut 25 amb un gol de Costoya. I després va saber rendibilitzar la diferència fins el 13-11 amb el que es va arribar al descans.

Un minut després de l’inici de la represa, Ademar guanyava per tres (15-12) i tot li anava de cara al grup de Rafa Guijosa, desconeixedor del que el desti els tenia guardat. Una remuntada en majuscules. Del 15-12 al 18-23. probablement els millors minuts del Benidorm en tota la temporada. Un vendaval d’atac i també de defensa. 16 minuts per a guardar en la memòria de l’handbol benidormer. I des d’ací, saber patir per a conservar la distància front a un dels equips més forts de la Lliga ASOBAL.

Gran victòria, l’equip que arriba als onze punts, que puja fins l’onzena posició de la taula de classificació i que mira el futur amb optimisme.