»
»
»
»
»
HANDBOL | Sergio Berrios reestructura el cos tècnic de Fertiberia Puerto Sagunto

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Sergio Berrios reestructura el cos tècnic de Fertiberia Puerto Sagunto

Ja està en marcha la pretemporada invernal per a Fertiberia Puerto Sagunto.

Després de la primera volta de la Lliga ASOBAL i la lamentable eliminació a la Copa del Rei, Sergio Berrios debutara el 3 de febrer, a l’Ovni, setzena jornada del campionat front el totpoderòs FC Barcelona. L’objectiu unic és mantindre la categoria després de la dimisió de Nikola Milos. Fertiberia Puerto Sagunto es troba en zona de descens, a dos punts de la salvació després de guanyar només 3 partits dels 15 disputats fins ara.

José Vicente Tomás «Chovi», qui va ser l’entrenador interí entre Milos i Berrios, és en nou tècnic del filial de primera nacional. Al costat de Sergio Berrios estaran José María Gabaldón, nou segón entrenador, asistent de Berrios, encarregat del treball especific amb els porters i recolzament a la tecnificació. David Bruixola, el fenomenal porter de l’equip, a més, ara és el preparador fisic del planter.

A ells s’afegeixen Vicente Galán, nou encarregat de les estadistiques del primer equip i Fernando Foggin, qui s’encarregara d’interactuar a la canxa amb els jugadors que no parlen ni espanyol ni anglés. Al seu costat continuaran Javier Teruel, Fernando Pérez, José Luis Pérez Medrano i José Luis Gallén.

 

Salir de la versión móvil