Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | L’Elx Femení campió d’Espanya Juvenil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | L’Elx Femení campió d’Espanya Juvenil

El Club d’Handbol Elx Juvenil Femení ha fet història i s’han convertit, per tercera vegada, en campiones d’Espanya després de superar en la final a l’Handbol Sanse. Foto: CBM Elx

El partit no va defraudar a ningú, i els dos equips que van demostrar estar en millor forma durant tot el Campionat van brindar un autèntic espectacle als assistents que van anar a veure-la. El partit va arrancar molt igualat, però amb les il·licitanes una mica més encertades, sobretot amb una Paula Arcos immensa. La distància es va establir ben ràpid en dos gols, alguna cosa que seguiria així fins al descans, al que es va arribar amb les alacantines dominant per 10 gols a 12.

Després de la represa es canviarien les tornes, i serien les de Sant Sebastià dels Reis les que eixirien millor i que no tardarien molt a igualar la contesa. L’intercanvi de colps va ser total, les madrilenyes van aconseguir fer mal sobretot amb la pivot María Palomo, que va anar un autèntic quebradero de cap i un dels motius pels quals van aconseguir empatar a 29 al final dels 60 reglamentaris.

En la pròrroga l’intercanvi de colps no va cessar, i els assistents ja estaven veient que aquesta final s’anava a decidir per xicotets detalls. Finalment van ser les il·licitanes les que van estar més encertades en els 10 extres i van aconseguir portar-se el campionat d’Espanya per 32 gols a 34.

La lateral dreta Paula Arcos va ser nomenada millor jugadora de la final, mentre que la seua companya, la lateral esquerra Patri Méndez es va portar el MVP del Torneig. Al costat d’elles apareix l’extrem Celia Guilabert en el set ideal del torneig.

Salir de la versión móvil