Balonmano
»
»
»
»
»
HANDBOL | Elx es prepara per a les finals de la Copa Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

HANDBOL | Elx es prepara per a les finals de la Copa Comunitat Valenciana

Ja està tot llest per a conèixer, demà mateix, als nous campions de la Copa Comunitat Valenciana, el primer trofeu oficial de la temporada i que cercaran la vesprada del 26 d’agost, tant en categoria masculina com a femenina, ambdues finals en l’Esperanza Lag d’Elx. Foto: BM Benidorm.

BM Benidorm el gran favorit

En categoria masculina hi ha un clar favorit per a reeditar el títol, es tracta del BM Benidorm, únic equip valencià que queda en elit després del descens del que precisament serà el seu rival en la final, el Fertiberia Port de Sagunt en un partit que ja va ser la final de la passada edició i que rememorarà el derbi dels últims anys en ASOBAL.

El Benidorm ja està ultimant l’inici de la pròxima temporada, i ho està fent amb les proves mèdiques a les quals s’han estat sotmetent els últims dies abans de disputar a les 17:30 la final de la Copa. El Fertiberia per la seua banda ha donat una de freda i una de calenta en els seus encontres preparatòris i caldrà veure la cara que donen en el primer gran partit.

Elche Mustang a fer-se fort a casa

En categoria femenina, la final es disputarà immediatament després de la masculina, i en aquest cas també hi ha un equip que parteix com a gran favorit, l’Elx Mustang que, a més d’estar més consolidat que si rival, disputa el partit en el seu feu.

Per a tractar de donar la sorpresa l’últim equip a arribar a la Lliga Guerreres Iberdrola, el BM Morvedre, que es va desfer en un igualadísim encontre de semifinals al BM Canyamelar i que cercarà donar la gran sorpresa i fer-se amb el seu primer títol.

Categorías Balonmano
Salir de la versión móvil