»
»
»
»
HANDBOL | El BM Benidorm allarga davant el Quabit Guadalajara la seua ratxa sense guanyar

La jornada número 10 de la Lliga ASOBAL oferia una complicada eixida al BM Benidorm, que havia de viatjar fins a Guadalajara per a enfrontar-se a un equip parell quant a joc i classificació, però que aquesta vesprada ha vençut amb solvència al conjunt alacantí per un resultat de 34:25. Foto: BM Benidorm.

En el Pavelló David Santamaría es viuria un duel intens que als cinc minuts solament havia oferit un gol per cada costat. Conforme passaven els minuts, el Guadalajara prenia el primer avantatge en el marcador, la qual anava fent-se major fins que el tècnic del BM Benidorm va haver de demanar temps mort en el minut 12.

Tres partits consecutius sense vèncer releguen al Benidorm fins a la vuitena plaça

Va ser a partir del minut 20 quan els locals van començar a obrir una bretxa en l’electrònic que ascendiria fins a arribar als sis punts, amb un 17-11 amb el qual tots dos equips es van marxar cap als vestuaris amb la sensació de que allò no estava per res tancat.

Però, malgrat la insistència ofensiva del BM Benidorm, la llegenda Jota Hombrados va estar fi sota els pals i va poder retenir els atacs del quadre alacantí, que veia com els locals s’anaven anant en l’electrònic cada vegada més. Sense possibilitat de remuntada, la bretxa en l’electrònic es va mantenir en els set punts durant diversos parcials, fins que el final del partit va mostrar un resultat contundent de 35:24.

Zupo Equisoain no es va mostrar gens content en roda de premsa

Ara, el BM Benidorm solament ha de mirar al capdavant per a tractar d’aconseguir una victòria que espante els fantasmes que envolten al quadre alacantí. En la pròxima jornada hauran de mesurar-se al BM Logronyo La Rioja, equip que milita en sisena posició amb dos punts més que el Benidorm (12 dels de La Rioja per 10 dels benidormenses). Serà una difícil tasca, però el Benidorm ja ens té acostumats a plantar cara sen tots els partits.