Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | El Velòdrom Luis Puig dóna començament a la nova temporada de Pista

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FCCV Velòdrom Luis Puig
El Velòdrom Luis Puig va acollir la Jornada de Portes Obertes. Foto: FCCV.

CICLISME | El Velòdrom Luis Puig dóna començament a la nova temporada de Pista

El Velòdrom Luis Puig va acollir la Jornada de Portes Obertes. Foto: FCCV.

Dissabte passat va tindre lloc la Jornada de Portes Obertes en el Velòdrom Luis Puig, una jornada que donava començament a la temporada del campionat de Pista. Aquesta ha sigut organitzada pel Centre de Tecnificació Esportiva de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

L’esdeveniment pretenia facilitar a aquelles i aquells ciclistes federats interessats en aquesta modalitat ciclista, l’accés a unes instal·lacions de primer nivell com és el Palau Velòdrom Luis Puig així com a bicicletes de pista de la Federació.

El acte va comptar amb la presencia de Sebastián Mora

Va comptar amb la participació d’una vintena de corredors de diverses escoles i equips de la Comunitat, així com amb la presència del ciclista de Vila-real, Sebastián Mora, Campió del Món en Escratx en 2016 i Campió Europeu els anys 2015 i 2016, a més de medallista en europeus i mundials.

Durant diverses hores van poder rodar lliurement pel velòdrom amb bicicletes de Pista, experimentar el desenvolupament de pinyó fix així com les sensacions que generen els desnivells dels peralts. A la finalització es va realitzar una reunió informativa amb els directors esportius d’escoles i clubs, sobre la temporada de Pista i el funcionament del Centre de Tecnificació Esportiva de la Federació.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil