»
»
»
»
»
»
»
FUTBOL-SALA | La selección valenciana sub14, bronze al campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL-SALA | La selección valenciana sub14, bronze al campionat d’Espanya

La localitat extremenya de Cáceres va ser la seu de la fase final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub14 de futbol-sala, on la Comunitat Valenciana va concloure al tercer lloc i, per tant, va penjar-se la medalla de bronze.

El torneig va començar amb una primera fase impecable. El combinat dirigit per Jorge Falcó va ser primer del grup en vèncer el Pais Basc per 8 gols a 0 i a Melilla per 4 a 1.

Madrid era el rival per a les semifinals. Va ser un partit trepidant. Un penal inicial va donar avantatge els madrilenys però, aviat, José Angel igualava per a la valenciana. Encara a la primera meitat, tornava a anotar Madrid el 2-1 i Alex establia de nou les taules al marcador. I ja en les acaballes del primer acte, un xut de Víctor era desviat per un jugador de la selección madrilenya i la sub14 de la Comunitat Valenciana marxava al descans guanyant per 3 a 2.

Al segon acte, la valenciana va fer mes gran la distància al marcador amb un gol de Víctor (4-2). I a partir d’ací, tres gols consecutius de la selección madrilenya deixaren el 4-5 definitiu que col.locava a la nostra selecció al partit pel tercer lloc, on va aconseguir una meritòria medalla de bronze.

Salir de la versión móvil