»
»
»
»
»
»
VÍDEO TENNIS | Entrevista al president de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VÍDEO TENNIS | Entrevista al president de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana

En Golsmedia continuem coneixent l’actualitat dels principals esports que es practiquen a la Comunitat Valenciana. Esta setmana hem parlat amb Antonio Martínez Cascales, president de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana per a conéixer l’estat de forma de l’esport de la raqueta a Alacant, Castelló i València:

Quina és la situació actual del tennis a la Comunitat Valenciana?

«La veritat és que estem vivint uhn moment molt bo. Cap altra regió del món amb la grandària de la Comunitat Valenciana ha donat tants jugadors per al TOP 100 del tennis mundial: Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Safin i Safina… I el futur és prometedor amb joves jugadors com Carlos Sánchez que es va proclamar l’any passat campió d’Europa o fa uns dies les jugadores infantils van aconseguir per a la Comunitat Valenciana el campionat de seleccions autonòmiques».

Acabem de presentar el Circuit Provincial de Tennis de València i també  estem preparant la Gala del Tennis de la Comunitat Valenciana.

Quins són els objectius de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana?

La nostra federació té el doble objectiu d’aconseguir que cada volta hi haja més gent jugant al tennis i al mateix temps mantenir l’alt nivell del nostre tennis d’elit que ens ha situat en el top mundial.

En quins projectes està treballant ara mateix la Federació de Tennis que presideix?

Acabem de presentar el Circuit Provincial de Tennis de València. Fins ara, només existia el Circuit d’Alacant, que és el més antic d’Espanya i el de Castelló, que és el segon amb més anys de trajectòria. Ara, aconseguim fer realitat una reivindicació històrica del tennis valencià que ha sigut molt ben acollida pels clubs i que crec que serà un èxit.

També estem preparant ja la gran festa del nostre tennis. Com sabeu tots els anys organitzem la Gala del Tennis de la Comunitat Valenciana. Un esdeveniment molt especial perquè reunim a jugadors de Castelló, Alacant i València i premiem als campions de la temporada. Enguany esperem millorar encara més el nivell de l’acte de l’any passat.

Que hi haja mitjans com Golsmedia parlant del nostre esport és fonamental i estic molt agraït per això.

Com animaria a la gent perquè s’aficione a jugar al tennis?

Els beneficis físics i mentals del nostre esport són molt grans: amb el tennis es treballa la coordinació, l’agilitat i rapidesa mental per a decidir els colps i la resistència física. És un esport perfecte quan passes dels 30-35 anys. La gent se sorprendria de vore als nostres tornejos de veterans a persones de més de 80 anys jugant a un gran nivell.

Com valora l’aposta de Golsmedia per la informació poliesportiva i en concret, la cobertura que li donem al seu esport?

El nostre tennis pot estar en el top mundial però si la gent no ho sap, no aconseguim el nostre objectiu. Que hi haja mitjans com Golsmedia parlant del nostre esport és fonamental i estic molt agraït per això.